Contact opnemen met sales
 

"Communicatie tussen ouders en basisschool is eenvoudiger dan ooit""

Het is tijd om de communicatie met ouders ook op een online platform mogelijk te maken. Internet en alle mogelijkheden die het internet biedt zijn niet meer weg te denken. Voor basisscholen biedt het de uitgebreide school app Social Community veel mogelijkheden om de communicatie met ouders te verbeteren.

Bekijk hieronder de mogelijkheden!

 
 
Marieke, implementatiemanager

Marieke, implementatiemanager

Tip: Handig om voor te leggen aan je collega's!

 
 

Social community is geen gewone communicatie-app.
Met de schoolapp bevorder je de communicatie met je collega's, ouders van leerlingen en andere betrokkenen. Eenvoudig en veilig.

 
writing-post.gif
 
 
groepsberichten-icon

Groepsberichten sturen

Met de groepsberichten deel je snel berichten met de klas. Ook is het mogelijk om groepen samen te stellen voor bijvoorbeeld de ouderraad. Het helpt niet alleen mee om de communicatie met ouders  makkelijker te maken  , het zorgt ook binnen de school voor een betere samenwerking.


 
 

veilige communicatie met ouders. gestructureerd en zonder telefoonnummers.

Telefoonnummers zijn niet nodig voor een persoonlijk chatgesprek. Daarnaast heb je geen last meer van overvolle What’s App-lijsten. Social community is tevens volledig AVG bestendig.
Via de chatfunctie in de schoolapp communiceer je makkelijke met de ouders van een leerling of vrijwilligers via de chatfunctiemet de oudergesprekken.

gesprekken-icon
gesprekken2.png
 
 

Bespaar tijd met handige tools binnen onze app

 
calendar-ios.png
 
 
Screen Shot 2018-01-15 at 12.29.49.png

groepsagenda en groepsgesprekkenplanner

De online agenda op de community is altijd up-to-date. De groepsagenda bevat intekenlijsten voor evenementen, zo blijft alles overzichtelijk. Ook de uitgebreide oudergesprekkenplanner bevorderd de communicatie met ouders. De planner houdt onder andere rekening met gescheiden ouders en duo-planningen.


 
 

Eenvoudige administratie

Social community maakt naast het delen van berichten en het plannen van gesprekken ook de administratie makkelijker. Absenties en wijzigingen in contactgegevens kunnen ouders eenvoudig online regelen.

 
absentie-melden2.gif
 

 
post-publishing.gif
 
 
Screen Shot 2018-01-15 at 13.54.34.png

Publiceer berichten en nieuws

Vanuit de Social community app plaats je als basisschool eenvoudig berichten of evenementen naar je basisschool website, facebook-pagina of twitter-account. Zo communiceer je makkelijk en snel met ouders over wat er op school speelt.

 
 
 
ervaringen-social-schools-school-app.jpg
 
 

"Ik voel mij als ouder meer betrokken bij het leerproces van mijn kind en de leerkracht"

 
 
ervaringen-school-app-ouders-basisschool.jpg

Marjan Sleijster 
Betrokken ouder van 2 leerlingen op de Oostpoort, Delft 

"Sinds we Social Schools gebruiken krijg ik als ouder een inkijkje in de school waar we voorheen veel minder meekregen. Ik voel me meer betrokken bij het leerproces van mijn kind en de leerkracht. Dit heeft absoluut een positief effect op de ontwikkeling van mijn kind."

ervaringen-school-app-directeur-basisschool.jpg

Derek Laout
Directeur Meester Kremerschool, Nederhorst den Berg 

"Voor mij als directeur en team verlaagt Social Schools de werkdruk. Communicatie is weer eenvoudig en alles beheersbaar via de app. Het product ontwikkelt zich snel en er wordt echt naar je geluisterd als gebruiker."

 

Alle informatie op een rij


Direct starten met Social Community?

Wil je starten met Social Schools? Je kunt via de volgende link vrijblijvend een offerte aanvragen. We adviseren scholen om eerst een online demo af te nemen. Deze kun je hier inplannen

 

Benieuwd naar de tarieven?

Of neem contact op met:

Ismael Ajandaf

06-83987729
Ismael.ajandaf@socialschools.nl