Social Schools en digiDUIF gaan verder in Social Schools Nederland. Wij willen door onze krachten te bundelen het beste platform voor basisscholen bieden. Onze samenwerking biedt ons meer kennis, ervaring en capaciteit om jullie in de toekomst een nog beter platform te bieden.

 

Wat betekent dit voor mij als gebruiker of nieuwe klant?

Voorlopig verandert er voor jou als gebruiker van Social Schools of digiDUIF weinig. Beide producten blijven bestaan. Wel kunnen we door onze krachten te bundelen nieuwe functionaliteiten eerder op beide platforms aanbieden. Op de langere termijn zullen we beide platforms naar elkaar toe laten groeien. Centraal staat dat deze verandering geleidelijk gaat voor al onze gebruikers.


 

Enkele voordelen van de samenwerking:

 

 

 

Digiduif schoolwebsites

Binnenkort krijgen klanten van digiDUIF de mogelijkheid om een website module af te nemen met de volgende voordelen:

  • Een voordelige, aantrekkelijke schoolwebsite.
  • Eenvoudig up-to-date te houden door berichten uit digiDUIF op de schoolwebsite te publiceren.
 

 

 

 

 

Social Schools leervoortgang

DigiDUIF heeft veel ervaring met het tonen van leeropbrengsten aan ouders. Binnenkort wordt deze module ook beschikbaar voor klanten van Social Schools.

Screen Shot 2017-01-11 at 16.23.50.png
 
Screen Shot 2017-01-12 at 12.13.19.png

 

 

 

 

Leerlingportfolio

Het leerlingportfolio is de plek waar leerlingen met hun ouders en leerkrachten samenwerken aan hun leerdoelen, en de plek waar leerlingen hun talenten en interesses delen. Dankzij de samenwerking kunnen we sneller doorontwikkelen aan het portfolio.

 

 Meer weten? Vier het met ons!

Je bent van harte welkom voor meer informatie of om de samenwerking te vieren
op onze stand op de NOT '17, standnummer 11.B049  Hal 11 . Wij zorgen voor een hapje, drankje en leuke gadgets.  

 

Een kind is zoveel meer dan een Cito Uitslag

Gaat u naar de NOT '17? Mis dan niet onze lezing op 24 januari van 13:30 tot 14:15 over het Social Portfolio. Een plek waar een leerling leerdoelen kan zetten en deze kan vangen door foto's, video's of bestanden op zijn tijdlijn te delen. Er zijn al meer dan 100 inschrijvingen dus wees er snel bij. 

Tot snel! ;- )

- Het social schools nederland team