"Maak je school social met Social Schools."

Met de communicatietools van Social Schools wordt communicatie een makkie. Onze tools faciliteren communicatie rondom de school zowel intern als extern. Daarnaast stoppen wij niet bij de tool maar ondersteunen wij jullie ook in het gebruik van de tools. Door middel van trainingen en cursussen leiden we jullie op tot een super school.


 

Onze totaaloplossing voor de communicatie rondom jouw school of stichting

 

Social community

In de Social Community informeer je ouders gemakkelijk en snel over opkomende evenementen en nieuwtjes. Organiseer je sportdagen, schoolreisjes en excursies met intekenlijstjes. Plan je oudergesprekken met de gesprekken planner. Alles omtrent communicatie op school- en groepsniveau wordt geregeld in de Social Community. Dit alles vind natuurlijk plaats in een beveiligde afgesloten omgeving, waar alleen ouders van de school in kunnen.


 

Social Website

Op de Social Website profileer je de school naar nieuwe ouders. Met onze moderne responsive templates, zullen nieuwe ouders snel een goed beeld van jouw school krijgen. Of ze nou via mobiel je website bezoeken of via de computer. Met het gebruiksvriendelijke CMS bewerk je in een paar klikken je website. Verder publiceer je gemakkelijk vanuit de Social Community berichten en evenementen op jouw website. Het bijhouden van de website is hierdoor kinderspel.


 
Leerlingportfolio thumbnail

Social PORTFOLIO

In het Social Portfolio stel je samen met de leerling doelen over dingen die hem of haar echt interesseren. Laat je leerlingen trots zijn op hun werk door dit hun te laten delen in hun eigen etalage. Deel je de leervoortgang en geef ouders inzicht in de ontwikkelingen van hun kind en zijn haar interesses. Alles omtrent de leerling wordt gedeeld in het Social Portfolio. Dit alles vindt natuurlijk plaats in een beveiligde afgesloten omgeving, waar alleen leraar, ouders en leerling bij kunnen.


 

Een greep uit de scholen en stichtingen die gebruik maken van Social Schools

 

 

Meer weten? Bekijk het introductiefilmpje van Social Schools

In 15 minuten laten we diverse mogelijkheden en de essentie van Social Schools zien voor jouw basisschool. Vul onderstaand formulier in en bekijk direct de film.