Contact opnemen met sales Blog - Social Schools

De nieuwe iOS applicatie is uit! 

Wat zijn we trots! We hebben hard gewerkt aan de iOS app. Al jullie input is erin verwerkt, de snelheid is verbeterd en bij deze wordt de nieuwe app officieel gelanceerd.

Dames en heren, leraren en leraressen, directeuren en bestuurders and last but not least ouders en kinderen, mag ik u voorstellen aan iOS app v5.0.

Wat kan de app nu allemaal meer? De belangrijkste upgrades op een rijtje: 

 

Geoptimaliseerde menu structuur

iOS-post-bezel.png

We gebruiken nu de standaard horizontale in plaats van verticale navigatie. Dit is sneller en overzichtelijker voor jou als gebruiker en geeft ons meer mogelijkheden om in de toekomst extra functionaliteiten aan te bieden.

 
iOS-post2-bezel.png

Verbeterd foto’s bekijken

Foto's krijgen nu eindelijk de ruimte die ze verdienen. Daarnaast kun je ze nu direct in de tijdlijn bekijken door te scrollen.

 

 

 
Social Schools actieve ledenlijst.png

Actieve ledenlijst

Mailen en bellen van ouders kan nu direct via de ledenlijst. Ouders kunnen ook de gegevens van andere ouders die lid zijn van de klas eenvoudig inzien en gebruiken. Dat is handig als je het nummer van de vader van Joost nodig hebt om iets af te stemmen.


 
iOS-Publish-bezel.png

 

Berichten publiceren op de schoolwebsite

Vanaf nu  kan je ook via je mobiele telefoon berichten publiceren op de schoolwebsite

 

 

 

 

 

 

 
iOS-RSVP-bezel.png

Intekenlijstjes aanmaken en invullen.

Je kan nu als leraar een intekenlijstje aanmaken via de mobiele telefoon en als ouder een intekenlijstje invullen. Eerst konden ouders dit alleen maar doen via de webapp. Aangezien 80% van de ouders de mobiele app gebruikt was dit geen ideale situatie.

 

 

 

 

 

Wijzigen van berichten

Speciaal naar de webapp om een spelfout aan te passen is vanaf nu verleden tijd. Dit kan nu allemaal vanuit de app. Dat is wel zo handig.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuw jasje

Het oog wil ook wat. Op veler verzoek is het parketvloertje veranderd voor een mooie lichtgrijze achtergrond. Zo heeft de app een moderne uitstraling gekregen. 

Veel plezier met het gebruiken van de nieuwe Social Schools app!

Tip: informeer ouders ook over deze nieuwe update door de link naar de blog met ze te delen. Zo zijn ook ouders direct op de hoogte.

Tip 2: heeft u vragen of verbeterpunten, meld ze in de feedback groep. Ouders kunnen vragen neerleggen bij hun contactpersoon op school.