Contact opnemen met sales Blog - Social Schools

Ontzorg de leraar

Als leraar wil je les geven en je geen zorgen maken of alles wel op orde is rondom de communicatie met ouders. Hebben ouders mijn mail gelezen? Heb ik het stukje al aangeleverd voor de nieuwsbrief, hoe werkt het CMS van de website ook alweer. Allemaal zaken waar je niet over na wil denken, maar die wel belangrijk zijn. 

We weten allemaal dat communicatie met ouders ontzettend belangrijk is om de ouder betrokken te houden met alles wat er gebeurt op school. Daarnaast wil je ook graag een actuele website hebben zodat ouders die op zoek zijn naar een school een actuele schoolwebsite kunnen bekijken. 

Het is belangrijk, maar als leraar ben je druk, dus het is ook belangrijk dat de communicatie gemakkelijk gaat. Social Schools faciliteert hierin, door leraren 1 plek te bieden waar informatie met ouders wordt gedeeld. Geen drie verschillende plekken, nee 1 plek: Social Schools!

Extra prettig is dat je als leraar zelf kan bepalen via welke device je het bericht aanmaakt. Bijvoorbeeld direct in de klas met de Social Schools app, na schooltijd achter de pc of misschien zelfs 's avonds op de bank via de tablet. 

Nadat het bericht is aangemaakt kun je er voor kiezen deze ook te publiceren naar de website, Facebook en of Twitter. 

Social Schools zorgt ervoor dat het bericht voor iedere ouder direct zichtbaar is in de app en automatisch wordt gedeeld in de wekelijkse nieuwsbrief. En is er een urgente situatie; 'de kinderen zijn morgen eerder vrij', dan maak je een push bericht aan en ontvangen alle ouders direct een melding op hun telefoon en een e-mail. 

Zo hoef jij je als leraar nergens meer zorgen over te maken! 

Het advies van onze gebruikers: deel iedere week één inhoudelijk, één leuk en één praktisch bericht en iedereen is up to date. Dit kost je 5 tot 10 minuten in de week, waarmee je informatievoorziening volledig is en ouders tevreden en betrokken zijn. Ben jij leraar en wil je Social Schools voor jouw school proberen? Maak dan een gratis testaccount aan! 

Social Schools, samen maken we beter onderwijs.