Onze roadmap

Social Schools en digiDUIF zijn samen bezig om het compleetste communicatieplatform voor scholen te bouwen!
 

 
 • Gereed

  Groepsberichten

  De groepsbrichtenmodule wordt helemaal opnieuw opgezet, met veel verbeteringen! Zo kun je als Social Schools gebruiker reacties en likes voortaan uitzetten per bericht. Als digiDUIF gebruiker kun je voortaan vanuit de app berichten plaatsen met foto's en video's!

 • Gereed

  Mobiele apps in de stijl van je school

  Je communicatieplatform is een belangrijke uiting van je school. Daarom is het wel zo professioneel als het platform aansluit bij de huisstijl van je school. Dat kan met de vernieuwde thema's!

 • februari 2018

  Oudergesprekken plannen in de apps

  Een volledig nieuwe oudergesprekkenmodule. Ouders kunnen straks gesprekken kiezen vanuit de app. Verder hebben we nog meer verbeteringen in petto; zo kun je ouders tijden toewijzen voor je de planning opent, kun je voortaan eenvoudig duo-gesprekken plannen en plan je eenvoudiger gesprekken voor gescheiden ouders!

 • Gereed

  1-op-1 gesprekken

  Start een 1-op-1 gesprek met de ouders van een leerling en stel ouders in staat om contact met je op te nemen. Alles met het gemak dat je gewend bent van whatsapp, maar zonder je persoonlijke gegevens te hoeven delen.

 • Januari 2018

  Absenties melden

  Nieuw voor Social Schools gebruikers; absenties melden via de app! Als school stel je de absentieredenen in en houd je overzicht over alle absentiemeldingen.

 • IPON 2018