Contact opnemen met sales

Social Schools communicatieplatform prijsopbouw

Voor het social communicatieplatform wordt een prijs gerekend van € 2.99 per leerling per jaar, met een minimum van €500,- per jaar.

Binnen deze prijs vallen de volgende services;

Ondersteuning en support 

Uitgebreide helpdesk en support

Wij geloven dat je ouders, leraren en kinderen moet begeleiden binnen het optimaal implementeren van Social Schools. Daarom bieden we een uitgebreiden online helpdesk voor leraren, ouders en kinderen. 

Kennisdeling events

Er worden jaarlijks verschillende gebruikersevents georganiseerd zoals ouderbetrokkenheidseminars of gebruikersdagen. De events zijn zowel te bezoeken als live te volgen via een live online stream. De ervaring leert dat niet alle leraren bereid zijn om te reizen. De online livestream is hierdoor een perfecte oplossing. Lees de blog over de laatste gebruikersdag.

Community supportgroups

De iCoaches en directeuren per school worden lid van de community supportgroups. Via deze groepen staan ze in direct contact met alle andere scholen die Social Schools gebruiken, worden er vragen gesteld en inspireren en adviseren gebruikers elkaar.

Social communicatieplatform 

Uitgebreide publiceer functionaliteit

Alle informatie in Social Schools wordt met 1 druk op de knop gepubliceerd op Twitter, facebook of de schoolwebsite. Dit kan je zelfs doen via de mobiele apps. 

Geautomatiseerde nieuwsbrief op zaterdag

Communicatie moet eenvoudig en compleet zijn. Voor zowel de zender als de ontvanger. Daarom heeft Social Schools een handige nieuwsbriefmodule ontwikkeld voor scholen. Op iedere zaterdag wordt er volledig geautomatiseerd een nieuwsbrief verzonden naar de ouders. In de nieuwsbrief wordt een persoonlijke boodschap geplaatst van de schoolleider. Dit in combinatie met een overzicht van alle berichten die er geplaatst zijn in de afgelopen week en de evenementen die er georganiseerd worden.

Social communicatieplatform

Voor een overzicht van alle mogelijkheden van het Social Communicatieplatform verwijzen we graag naar de functionaliteitenpagina van de website: http://www.socialschools.nl/functionaliteiten/

Doorontwikkeling

Het Social Communicatieplatform wordt nonstop doorontwikkeld en geoptimaliseerd met nieuwe features en verbeteringen. Social Schools richt zich enkel op het onderwijs, begrijpt de markt en stelt zichzelf ten doel het beste Social communicatieplatform te ontwikkelen voor ouders, kinderen en leraren. In die doorontwikkeling heeft iedere gebruiker een stem.