Kies je template !

Dit zijn de voorbeelden van de standaard templates van Social Schools. Als school kan je natuurlijk
de inhoud geheel zelf invullen. Daarnaast kan je de achtergrondafbeelding en kleuren aanpassen
om de website zo bij de huisstijl van je school te laten aansluiten. 
 

Op dit moment is er keuze uit vijf verschillende standaard templates

 

Template 1 - Simpel

Template één is een simpel template met een korte intro tekst en vervolgens een call-to-action knop.

Verder bevat de site een nieuws en een agenda feed, waar via de Social Community berichten naar kunnen worden gepubliceerd om zo de website makkelijk up-to-date te houden. Tot slot bevat het template een box met de contactgegevens, zo kunnen ouders direct contact opnemen met de school. 

Simpel en makkelijk


Template-3-(mock-up).png

Template 2 - Identiteit

Template twee onderscheid zich door het element over de afbeelding bovenaan de website. Met dit element kan de school nog beter zijn identiteit kwijt.

Verder bestaat het template uit vier pilaren waar de waarde van de school in kunnen worden gezet. Tot slot heeft het template vier uitgelicht items onder aan de pagina om zaken uit te lichten. 

Eigenheid en identiteit


Template 3 - Vrijheid

Template drie typeert zich door vrijheid. De school kan hier zelf het grootste deel van de website indelen, het witte gedeelte is namelijk vrij om in te vullen.

Let wel deze vrijheid brengt ook moeilijkheden met zich mee en het is daarom dus van belang dat er al enige ervaring is met een Content Management Systeem is binnen de school. 

Creatieve vrijheid


Template 4 - Feeds

Template vier onderscheid zich door de feeds die in het template zitten.

Naast de nieuws en agenda feeds, bevat dit template ook een foto feed. In deze feed komen alle foto's die vanuit de Social Community zijn gepubliceerd te staan. Hierdoor krijg je een levendige website met veel foto's en vaak wisselende items. 

Levendig en compleet


Template 5 - Video

Template vijf onderscheid zich echt door de video die in de header kan worden ingevoegd. Op deze manier pak je nieuwe ouders makkelijk in en bied je ze zo een kijkje in de school.

Verder vind je in dit template de vier pilaren, een intro tekst, de contactgegevens, de nieuws, agenda en foto feeds en tot slot de uitgelicht items. Een compleet template met een WOW factor.

Kijkje in de school

 

Niet gevonden wat je zocht ?

Kies dan voor een maatwerk template, we gaan dan samen met jou aan de slag
om de perfecte website voor jou school of stichting neer te zetten.