Contact opnemen met sales

Kies je template !

 

Op dit moment is er keuze uit 10 verschillende standaard templates

Dit zijn de voorbeelden van de standaard templates van Social Schools. Als school kan je natuurlijk de inhoud geheel zelf invullen. Daarnaast kan je de achtergrondafbeelding en kleuren aanpassen om de website zo bij de huisstijl van je school te laten aansluiten 

 

In de spotlight

Ons laatst ontwikkelde template is template 10 en deze kan je hieronder bewonderen.

 
Standaard-Template-10.png
 
 

Template 1 – Simpel

Template één is een simpel template met een korte intro tekst en vervolgens een call-to-action knop.

Verder bevat de site een nieuws en een agenda feed, waar via de Social Community berichten naar kunnen worden gepubliceerd om zo de website makkelijk up-to-date te houden. Tot slot bevat het template een box met de contactgegevens, zo kunnen ouders direct contact opnemen met de school. 

Simpel en makkelijk


Template 2 – Identiteit

Template twee onderscheidt zich door het element over de afbeelding bovenaan de website. Met dit element kan de school nog beter zijn identiteit kwijt.

Verder bestaat het template uit vier pilaren waar de waarde van de school in kunnen worden gezet. Tot slot heeft het template vier uitgelichte items onder aan de pagina om zaken uit te lichten. 

Eigenheid en identiteit


Template 3 – Vrijheid

Template drie typeert zich door vrijheid. De school kan hier zelf het grootste deel van de website indelen, het witte gedeelte is namelijk vrij om in te vullen.

Let wel deze vrijheid brengt ook moeilijkheden met zich mee en het is daarom dus van belang dat er al enige ervaring is met een Content Management Systeem is binnen de school. 

Creatief en vrijheid


Template 4 – Feeds

Template vier onderscheidt zich door de feeds die in het template zitten.

Naast de nieuws en agenda feeds, bevat dit template ook een foto feed. In deze feed komen alle foto's die vanuit de Social Community zijn gepubliceerd te staan. Hierdoor krijg je een levendige website met veel foto's en vaak wisselende items. 

Levendig en compleet


Template 5 – Rijen

Template vijf onderscheidt zich echt door de rijen die over de gehele breedte van de pagina lopen. Op deze manier breek je de pagina met grote mooie foto's. Verder kan je een mooie overlay over je header afbeelding leggen om zo je identiteit nog meer naar voor te late komen.

Verder vind je in dit template de vier pilaren, een intro tekst, de contactgegevens, de nieuws, agenda en foto feeds en tot slot de uitgelichte items. 

Afwisselend en strak


Template 6 – Kleurrijk

Template 6 onderscheidt zich door de gekleurde menubalk, welke mooi te stylen is in een huisstijl kleur van de school. Verder typeert het zich door de button over de header afbeelding en de grote kleurrijke pilaren.

Daarnaast vind je in dit template nog een korte intro tekst met daarnaast ruimte voor een filmpje of een afbeelding.  Tot slot bevat het template nog een nieuws en agenda feed en vind je aan de onderkant nog vier uitgelichte items.

Fleurig en opvallend


Template 7 – In de picture

Template 7 onderscheidt zich door de grote galerij met afbeeldingen die geheel beeld vullend is op elk scherm. Deze beelden maken dan ook echt je website, neem dit template dan ook niet als je geen mooie en hoge kwaliteit foto’s hebt.

Verder typeert het zich door het strakke en rustige design, niet te veel poespas maar gewoon clean en simpel. Tot slot bied dit design nog ruimte aan een korte intro tekst met daarnaast ruimte voor een knop.

Clean en Simpel


Standaard-template-8-responsive-showcase.png

Template 8 – Puntje voor

Template 8 onderscheidt zich door de het pijlvormige design welke de afbeelding aan weerszijde afsnijd. De afbeelding loopt hierdoor mooi over in de volgende sectie.

Verder typeert het template zich door een grote sectie waar je alle kernwaarden van de school kan benoemen.

Speels en dynamisch


Template 9 – Gecentreerd

Template 9 onderscheidt zich door de strakke uitstraling van de website. De blokken hebben scherpe hoeken wat een professionele uitstraling geeft.

Verder typeert het template zich door een homepage die kort en duidelijk is.

Strak en duidelijk

Template-9.png

Standaard-Template-10.png

Template 10 – Levendig

Template 10 onderscheidt zich door de ronde vormen in het design, ronde vormen worden geassocieerd met openheid.

Verder typeert het template door het moderne design van de website.

Modern en open

 

Niet gevonden wat je zocht ?

Kies dan voor een maatwerk template, we gaan dan samen met jou aan de slag
om de perfecte website voor jou school of stichting neer te zetten.