Contact opnemen met sales

Vragen over hoe je ouders kan koppelen? Heb je problemen met inloggen of een andere vraag? Geen paniek, alle antwoorden vind je op de support pagina. Toch een ander probleem gevonden waar wij nog geen antwoord op hebben? Vraag het dan aan de helpdesk en wij helpen u zo snel mogelijk.

Hoe werkt de supportpagina van Social Schools? 

Op de support pagina vind je de meest gestelde vragen en staan artikelen met uitleg hoe bepaalde functionaliteiten werken op Social Schools. Er zijn zowel artikelen te vinden voor: 

  • Ouders
  • Leraren
  • Schoolbeheerders

Heb je een vraag die er niet bij staat? Vraag het dan aan de helpdesk. 

Hoe werkt de helpdesk van Social Schools? 

Als je het antwoord niet kan vinden in een van de artikelen kan je ook je vraag sturen naar het support team. Doordeweeks krijg je meestal binnen 12-48 uur antwoord op je vraag of word je verder geholpen. Klik op de knop om naar de support pagina te gaan.

Samen maken we van Social Schools een succes,

Het Social Schools team,