Contact opnemen met sales

De klassekalender

Met de kalender op Social Schools informeer je ouders snel en eenvoudig. Alle belangrijke kalenderitems op een plek. Ouders kunnen eenvoudig thuis op hun smartphone zien wat er komende tijd gaat gebeuren in de klas of wanneer de vakantie begint. Voor jou en de ouders wel zo gemakkelijk. 

Onze tip, richt de klassenkalender in!  Zo heb je heel de planning in 1 app. Ouders weten waar ze informatie kunnen vinden en hoeven zo niets meer te missen. 

Je hebt drie manieren om de kalender compleet te maken op Social Schools:

  1. De hele kalender importeren via een ICS bestand.
    Zo kan je de hele klassenkalender in een keer importeren in Social Schools. Ouders zien de geïmporteerde kalenderitems direct terug onder ''mijn agenda''. 
  2. Losse kalender items plaatsen zonder een bericht te maken op de tijdlijn.
    Zo kan je aan het begin van een periode meerdere kalenderitems plaatsen op Social Schools, zonder het prikbord te vullen.
  3. Voeg een kalenderitem toe door een bericht te verrijken met een kalender item. 
    Wil je toch meer informatie geven bij een kalenderitem. Zet het dan in een bericht. Zo kan je er zelfs nog een intekenlijstje bij toevoegen of er een spoedbericht van maken. 

Als de kalenderitems zijn aangemaakt hebben de ouders altijd de klassenagenda bij de hand. Zo hoeven ze nooit meer iets te missen. 

 

Heel veel succes!

Het Social Schools team