Contact opnemen met sales

Nu je Social Schools al een tijdje gebruikt is het belangrijk om je profiel op Social Schools te optimaliseren. Het wordt door veel ouders en leerkrachten als handig ervaren als het e-mail adres en eventueel het telefoonnummer zichtbaar is voor anderen. Zo kan je elkaar vinden als je elkaar nodig hebt. 

Met een paar simpele stappen maak je profiel compleet.

  1. Voeg een foto toe, dat ziet er wel zo professioneel uit. 
  2. Voeg contact gegevens toe. Zoals je telefoonnummer of email-adres. Zo hebben ouders maar ook leerkrachten via de ledenlijst van de groep een handig overzicht. Als je liever geen persoonlijk telefoonnummer deelt kan je ook het algemene nummer van de school delen. 
  3. Vul je profiel aan met je verjaardag en vertel iets over jezelf. Vertel bijvoorbeeld iets over je passie of iets wat je nodig hebt. Het Social Schools team,