Contact opnemen met sales

Wist je dat een school elke week gemiddeld 30 updates plaatst op Social Schools? Hartstikke goed, daar zijn de ouders (en kinderen) blij mee. Daarom willen wij nog een keer uitleggen hoe je een bericht op verschillende manieren kan verrijken zodat elk bericht dat je plaatst een optimaal effect heeft in de communicatie richting ouders. 

Een bericht in Social Schools 

In een bericht kan je van alles delen zoals foto's van het schoolreisje. Of het huiswerk inclusief een youtube filmpje met tips voor ouders. Een leuke informatievideo van de klas die je zelf hebt gemaakt met je smartphone. De ideeën zijn eindeloos.

Lees hier hoe je een bericht verrijkt met foto's, video's of documenten. 

Spoedbericht versturen!

Social Schools maakt het voor jou als leerkracht handig om ouders snel te bereiken via een spoedbericht. Een spoedbericht verstuur je wanneer je ouders een belangrijke mededeling wil doen. Voorbeelden hiervan zijn: 

1. Een leerkracht is ziek 

2. Een vrije dag die nog weleens vergeten wordt door ouders 

3. Het schoolreisje is verlaat

Wanneer je een spoedbericht wordt verstuurd als een pushbericht op de telefoon. Daarnaast wordt een spoedbericht ook verstuurd via de e-mail. Zo weet je zeker dat de ouders worden bereikt. 

Lees hier hoe je een spoedbericht stuurt

Veel plezier met Social Schools,

Het Social Schools team