Contact opnemen met sales

Na de implementatie ben je als school er helemaal klaar voor! Jullie gaan communiceren via Social Schools. We adviseren de leerkrachten tijdens een workshop om een keer per week een inhoudelijk, leuk en praktisch bericht te delen op Social Schools.

Vaak lukt dit de meeste van je collega's wel, maar niet iedereen heeft niet genoeg inspiratie elke week. Anderen plaatsen wel elke week wat op Social Schools, en vaak meer dan 1 bericht. Soms lukt het een leerkracht gewoon niet omdat hij niet meer weet hoe het nou ook al weer werkt. 

Check daarom regelmatig even de groepen van je school. Zie je dat er groepen of collega's achterblijven met het plaatsen van berichten? Probeer ze dan op een positieve manier te stimuleren. 

Je kan bijvoorbeeld leuke voorbeelden van berichten delen in de medewerkersgroep. Maak er even een screenshot van en plaats deze afbeelding bij je bericht in de medewerkersgroep. Als ouders actief reageren op de berichten is dit vaak ook een stimulans om berichten te blijven plaatsen.

Hebben de ouders alleen lees-rechten en zijn jullie er na een aantal weken klaar voor om ze meer vrijheid te geven door bijv. hen ook reacties te laten geven op een bericht? Wijzig dan hun rechten!

Door op het tabblad leden te klikken en de gebruikers te selecteren, kun je via het potlood icoontje de rechten wijzigen.

Heel veel succes bij het enthousiast houden van je collega's!


Het Social Schools team,