Contact opnemen met sales

Om van Social Schools aan actief platform te maken, moeten de ouders natuurlijk ook meedoen! Als je een import gedaan hebt van een CSV-bestand in Social Schools hebben alle ouders een e-mail ontvangen met een activatielink.

We gaan er van uit dat de meeste ouders deze link hebben aangeklikt, maar het kan natuurlijk zo zijn dat niet alle ouders dit meteen hebben gedaan. Daarom kan je de activatielink nogmaals versturen zodat je er zeker van bent dat ze uitgenodigd zijn op Social Schools.

Informeer ouders uitgebreid

Soms kan het zo zijn dat ouders zich niet registreren omdat ze eigenlijk niet zo goed weten wat Social Schools inhoudt. Daarom is het belangrijk om ouders te informeren over de reden waarom jullie als School gebruik maken van Social Schools. Om ouders te informeren kan je bijvoorbeeld: 

Een ouderavond organiseren over het onderwerp oudercommunicatie

Dit kan je zelfstandig opzetten als school, maar wij kunnen jullie hier ook bij helpen. Tijdens de ouderavond komen we naar jullie school om een interactieve presentatie te geven aan de ouders. Bekijk onze website om meer te weten: http://www.socialschools.nl/workshops-en-trainingen/

Een poster ophangen in de school

Je kan ook een mooie poster ophangen in de school. Ouders die de app nog niet hebben gedownload worden dan steeds even herinnert als ze hun kinderen wegbrengen of ophalen van school. 

Een vragenlijst rondsturen  

Wat ook kan helpen is het rondsturen van een vragenlijst. Dit kan je doen via de e-mail. In de vragenlijst kan je onderzoek doen of ouders de app al gebruiken of niet. Je kan dan ook vragen waarom ze de app nog niet hebben gedownload en of ze hier hulp bij nodig hebben. Neem contact met ons op als je een vragenlijst wil rondsturen. We hebben een aantal standaard vragenlijsten die je direct kunt rondsturen. 

Op je Social Schools pagina staan er verschillende tabladen zoals 'Prikbord' of 'Foto's', rechts hiervan zie je een tandwiel, als je erop klikt vind je verschillende acties een daarvan is 'Uitnodigingen opnieuw versturen'. Klik hier op om alle ouders die zich nog niet geregistreerd hebben opnieuw uit te nodigen. 

Veel succes!

Het Social Schools team,