Contact opnemen met sales Blog - Social Schools

Open uitnodiging voor schoolbesturen en directeuren

 

Delft, 23 december 2015

 

Hoe hoog staat effectieve communicatie en ouderbetrokkenheid op uw agenda?

Beste schoolbestuurder,

Dagelijks heeft u te maken met de verschillende betrokkenen rondom te scholen binnen uw scholengemeenschap. Directeuren hebben waardevolle informatie over hoe zij leidinggeven. Leerkrachten over lesgeven en leerling situaties. De wens om informatie eenvoudig en efficiënt te kunnen delen en ouders meer betrokken te krijgen wordt groter.

Vooroplopende scholen hebben reeds stappen gezet in het verbeteren van de oudercommunicatie en ouderbetrokkenheid door digitale middelen in te zetten. Een complexe keuze voor individuele scholen. Als bestuur heeft u een totaaloverzicht van de verschillende belangen en betrokkenen binnen uw scholengemeenschap, dit maakt de keuze voor het juiste communicatieplatform eenvoudiger.  

Social Schools is de totaaloplossing voor schoolcommunicatie en kan scholengemeenschap breed ingezet worden. Iedereen altijd en overal geïnformeerd via mobiele apps. Leerkrachten kunnen (school overkoepelend) kennis delen met andere leerkrachten. Ouderbetrokkenheid neemt toe door de informatie laagdrempelig aan te bieden. Voor leerlingen biedt het een veilige omgeving om sociale media te leren kennen.

Met meer dan 40.000 actieve gebruikers en groeiende kunnen we concluderen dat Social Schools werkt. We werken samen met de Radboud Universiteit om vanuit de wetenschap het platform nog verder te verbeteren. Ook staan wij in nauw contact met onze gebruikers.

Seminar: Ouderbetrokkenheid, samen maken we beter onderwijs

28 januari 2016 | 16.00 - 19:00 | Rever interieurprojecten te Utrecht | inclusief hapje/drankje

Wilt u weten hoe ook bij u de communicatie tussen scholen onderling, tussen leerkrachten en naar ouders toe bevorderd kan worden? Gebruik de voucher ter waarde van €250,- en meldt u aan voor dit interactieve seminar, via 085-401-5796, per post of online;  www.socialschools.nl/ouderbetrokkenheid. Tot 28 januari!

Met vriendelijke groet,          

handtekeningen.png

Bert van ‘t Land (eigenaar Social Schools) en Hans Bol (partner Social Schools)

 

Tip: De eerste 40 aanmelding zijn gratis, dus meld je snel aan!

Naam *
Naam