Contact opnemen met sales Blog - Social Schools

Verbeterde gesprekkenplanner

Geef ouders meer keuzemogelijkheden

Je kunt nu zoveel gesprekken inplannen als je wilt, zo kun je ouders zoveel keuzemogelijkheden geven als je zelf wilt.

 

Verwijder ouders van gesprekken

Ouders konden altijd al zelf hun keuze voor een gesprekstijd aanpassen. Vanaf nu kun je ook als leerkracht de planning aanpassen doordat je ouders naast toewijzen aan een tijd nu ook kunt verwijderen van een gesprekstijd.

Parallel gesprekken plannen 

Als ouders meerdere kinderen op school hebben dan houden we hier rekening mee. Ouders krijgen een overzicht te zien van alle vrijstaande tijdssloten in de verschillende klassen. Zo kunnen ze oplopende tijden kiezen. Je kan ouders een een gesprekstijd toewijzen. 

 

Agenda download

Je kon afzonderlijke evenementen al met 1 druk op de knop aan je persoonlijk agenda toevoegen vanuit de mobiele apps. Je kunt je Social Schools agenda vanaf nu ook downloaden. Zo kun je de evenementen uit Social Schools ook makkelijk in 1 keer toevoegen aan je google calendar, outlook agenda of andere agenda-app!