Contact opnemen met sales Blog - Social Schools

Met Social Schools willen we je als school helpen met het faciliteren van alle communicatie in en rondom de school. Zo hopen we dat we een rol kunnen spelen in het verbeteren van de communicatie tussen alle betrokkenen. Natuurlijk is oudercommunicatie een erg belangrijk aspect, maar naast ouders zijn er nog meer betrokkenen waarmee je als school communiceert. Denk aan buurtgenoten zoals de bakker op de hoek, collega-scholen uit de buurt of ouders die zich oriënteren op een school voor hun kinderen.

Daarom was het al een tijdje mogelijk om geplaatste berichten op Social Schools ook eenvoudig te delen op je schoolwebsite, of via Twitter, maar nu kun je berichten ook delen op de Facebook pagina van je school. Zo zet je leuke (en veilige) berichten die geplaatst zijn in het afgesloten gedeelte van Social Schools om in berichten die je ook deelt met je Twitter of Facebook volgers, of bezoekers van je website.

Hiermee bespaar je tijd en betrek je ook je externe netwerk bij je school. Op naar slimmere schoolcommunicatie!
Benieuwd hoe dit werkt? Je ziet het hieronder.

 

Zoek een leuk bericht op in de app of webapp, kies publiceren
en selecteer de kanalen:

Screen Shot 2016-05-03 at 10.53.11.png

Het resultaat:

 

Meer weten over Social Schools?

Benieuwd naar de andere mogelijkheden van Social Schools? Vraag een online demo aan! In 20 minuten laten we je de belangrijkste voordelen van het platform zien.