Contact opnemen met sales Blog - Social Schools

Social Schools - het handigste adresboek in je school

De papieren klassenlijst niet meer up-to-date?
Eerst inloggen in de administratie om een ouder te bellen?
Dat is verleden tijd als je ouders vraagt hun contactgegevens te delen in Social Schools!

 

1. Als ouder stel je bij registratie zelf in met wie je welke contactinformatie deelt....

Als ouder bepaal je zelf of je je contactgegevens alleen met de leerkrachten in je groepen wilt delen, of ook met andere ouders uit je groepen. Zo kunnen ook ouders van klasgenootjes eventueel contact met je opnemen, en andersom. Handig als een speelafspraak wijzigt!

 

2. Neem direct vanuit de ledenlijst van je groepen contact op met ouders...

Gebruik je de mobiele app? Dan kun je direct vanuit de ledenlijst van je groepen contact opnemen met andere leden. Verstuur direct een mail, of bel direct naar een ouder/leerkracht die deze contactgegevens heeft gedeeld.

 

3. Ontvang als administratie een melding als een ouder zijn/haar gegevens bijwerkt

Ouders kunnen in Social Schools eenvoudig hun contactgegevens aanpassen zodat deze up-to-date blijven. Als school ontvang je hiervan een melding, zodat je de gegevens ook direct kunt bijwerken in de administratie. Achterhaalde gegevens zijn verleden tijd!

 

Meer zien van Social Schools?

Plan een online demo met ons in! In 20 minuten laten we je alle voordelen van ons platform zien.