Contact opnemen met sales Blog - Social Schools

Een mooie schoolwebsite is je online visitekaartje. Het laat in 1 oogopslag de identiteit van jouw school zien. Een verzorgde website straalt vertrouwen en professionaliteit uit. Social Schools werkt met een gebruiksvriendelijke Content Management Systeem (CMS) waarmee je makkelijk zonder enige kennis van programmeertalen je website kan bijhouden en bewerken.

Pluspunt 1: Jouw schoolwebsite eenvoudig zelf bewerken

Via een dubbelklik makkelijk je schoolwebsite aanpassen

Via een dubbelklik makkelijk je schoolwebsite aanpassen

Met een Social Schools schoolwebsite kan je makkelijk via de voorkant je website aanpassen, dat heet front-end editing. Geen ingewikkelde systemen meer in voor een eenvoudige aanpassing, maar een “What-You-See-Is-What-You-Get” editor. Na het inloggen op jouw website omgeving wordt het mogelijk om via een dubbelklik, op bijvoorbeeld een tekst of een afbeelding, het item direct aan te passen. Na het opslaan van deze wijzigingen kan je gelijk het resultaat bekijken op je website.

Pluspunt 2: Jouw schoolwebsite makkelijk up-to-date houden

Eenvoudig je schoolwebsite up-to-date houden

Eenvoudig je schoolwebsite up-to-date houden

Samen met het Social Schools Communicatieplatform (Social Community) kan je heel eenvoudig je schoolwebsite up-to-date houden en makkelijk ouders informeren met het laatste nieuws, foto’s en aankomende evenementen.

Je website updaten kun je op 2 manieren doen: op basis van berichten en op basis van een agenda-item. Via Social Community kan je met 1 druk op de knop jouw berichten en evenementen publiceren op de schoolwebsite.

TUTORIAL: SOCIAL SCHOOLS SCHOOLWEBSITE UPDATEN EN BEWERKEN

Bekijk hier een filmpje over hoe makkelijk jij jouw schoolwebsite up-to-date kan houden en aan kan passen:

Pluspunt 3: Jouw schoolwebsite verrijken met plugins

Plugins zijn tools die gebruikt worden om de functionaliteit van jouw schoolwebsite uit te breiden. Social Schools biedt een verscheidenheid aan plugins waarmee je jouw website kunt verrijken. Hier kan je denken aan een plugin voor Youtube, Google Maps, Contactformulier, Social Media, etc.   

Keuze uit: schoolwebsite templates of een schoolwebsite op maat

Social Schools biedt standaard website templates aan waaruit je kan kiezen en vervolgens geheel naar eigen wens in te vullen. Teksten, afbeeldingen en de kleuren zijn aanpasbaar naar de huisstijl die aansluiten op jouw school. Ook is het mogelijk om jouw schoolwebsite op maat te laten maken. Een geheel unieke website website die aansluit op jouw wensen.

Lijkt het jou wat? Download dan de brochure voor meer informatie over nog meer pluspunten, de verschillende soorten templates en natuurlijk de prijzen!


Download de volledige brochure

Meer weten over de functionaliteiten en mogelijkheden van Social Websites?