Blog - Social Schools

Iedere dag werken wij hard om de Social Schools apps te verbeteren en te ontwikkelen. In deze blog delen wij de nieuwste ontwikkelingen en houden wij je op de hoogte van het laatste nieuws bij Social Schools!

 
  • NIEUW:

Gebruik Social Community met leerlingen

Geef nu ook leerlingen toegang op Social Schools! Handig om berichten over bijvoorbeeld huiswerk met leerlingen én ouders te delen zodat ook de ouders direct op de hoogte zijn of om leerlingen vast kennis te laten maken met “social media”.

Op zoek naar meer praktische tips en inspiratie?

 
09fc6650-f81a-4bbc-a602-1a27814f8e20.png
 
089e87c7-b581-4387-9fbd-3ac7fb77903f.png

Deel berichten met externe contacten

Deel belangrijk of leuk schoolnieuws nu ook eenvoudig met personen zonder account, zoals de BSO, TSO, collegascholen of buurtgenoten. Handig voor de nieuwsbrief of informatie over grote activiteiten.

 

Tips en tricks: Intekenlijsten in je agenda

Wist je dat je in de agenda van Social Schools ook eenvoudig intekenlijsten deelt? Een aantal voordelen van intekenlijsten op een rijtje:

  • Meldingen: Wanneer je een intekenlijst toevoegt, ontvangen ouders een melding op hun telefoon of in de mail. Klik op de melding om direct in de intekenlijst te komen!

  • Laagdrempelig: Ouders hoeven alleen maar op de “+” knop te klikken om bij te dragen. Super laagdrempelig dus!

  • Gecontroleerd: Heb je bijvoorbeeld een bepaald aantal meerijdplekken nodig? Dan sluit de intekenlijst zodra deze vol is!

  • Overzichtelijk: Bekijk eenvoudig wie wat bijdraagt en print de lijst met bijdragers (inclusief contactgegevens).

Wil je meteen een intekenlijst delen in Social Schools?

 
5c76dab9-a331-44d5-8a68-aeb40d2b82d1.png