Contact opnemen met sales

DE 8 BESTE TIPS RONDOM OUDERCOMMUNICATIE

Social Schools is een kennis-partnership aangegaan met Eddie Denessen, associate professor aan het Behavioural Science Institute van de Radboud Universiteit Nijmegen.

We zijn deze samenwerking aangegaan omdat we met Social Schools meer willen zijn dan een middel. We willen scholen echt ondersteunen in het verbeteren van de communicatie en het verhogen van de ouderbetrokkenheid. Daarom bieden we scholen niet alleen de techniek met het Social Schools communicatieplatform maar ook praktische kennis. 

Ons gezamenlijke doel is om de 8 - tips steeds verder te verwerken binnen het Social Schools communicatieplatform. De 8 - tips zijn de uitkomst van een jarenlange reviewstudie  ‘leraren en ouderbetrokkenheid’ omtrent het onderwerp oudercommunicatie van Eddie Denessen en zijn onderzoeksteam. Het is zodoende wetenschappelijk ondersteund dat een investering in deze 8 - tips leidt tot een beter onderwijsklimaat.  

Download de 8 tips gratis en de reviewstudie 'leraren en ouderbetrokkenheid'

Laat je gegevens achter en download gratis de 8 - tips en de reviewstudie 'leraren en ouderbetrokkenheid' van Eddie Denessen rondom het verbeteren van de oudercommunicatie.

* We gaan zorgvuldig om met je gegevens en zullen deze niet verstrekken aan derden.