Even snel een bericht plaatsen... Dat even snel plaatsen kan soms behoorlijk uit de hand lopen. Of je ziet dat je vergeten bent een bijlage toe te voegen. Oeps! En dan blijkt ook nog eens dat het bericht eigenlijk pas overmorgen geplaatst had moeten worden. Da’s toch even balen. Social Schools helpt...Hoe? Doordat je heel eenvoudig en snel berichten op kunt inplannen, publiceren en delen op verschillende kanalen.

Direct versturen of toch inplannen

Er zijn functionaliteiten die wat ons betreft echt niet meer mogen ontbreken als het gaat om het plaatsen van berichten. Eén zo’n functionaliteit is de mogelijkheid om te kiezen voor het direct versturen van een bericht of om een ander verzendtijdstip in te plannen. Bijvoorbeeld als het bericht morgen pas met je doelgroep gedeeld mag worden, maar jij er dan net niet bent.

OpslaanAlsConcept.png

Opslaan als concept

Toch nog niet helemaal zeker van je bericht? Heb je nog input nodig van een collega? Of moet je nu echt weg en heb je morgen weer tijd om het bericht af te maken. Geen probleem! Sla je bericht op als concept en ga ermee verder als je er tijd voor hebt.

Bijlages toevoegen

Een bericht krijgt meer smoel als je beeld toevoegt. En soms is het nodig om een bijlage toe te voegen als aanvulling op je bericht. Als dat omslachtig gaat of traag, dan levert dat de nodige ergernis op. Toch? Bijvoorbeeld als je elke keer maar 1 bijlage kunt toevoegen en die bijlage mag dan ook nog niet te groot zijn. Bij Social Schools heb je daar geen last van. Je kunt gewoon snel en eenvoudig alle bijlages toevoegen die je wilt. Je kunt verschillende bestandstypen met elkaar combineren. Ook grotere bestanden kunnen moeiteloos toegevoegd worden.

Delen op verschillende kanalen

Delen.png

Als je wilt dat je bericht zoveel mogelijk mensen bereikt, omdat het een belangrijke mededeling is? Of gewoon een superleuk bericht? Dan deel je het bericht natuurlijk niet alleen in de app, maar ook op de website of het intranet van je school. Met maar 1 druk op de knop. De Social Schools app kan eenvoudig gekoppeld worden aan je website. Het is ook mogelijk om je bericht op je social mediakanalen te delen. Dan hoef je ook daar niet meer apart aan te denken. Handig toch?

Is je bericht gezien?

Je hebt je bericht gedeeld en nu wil je graag weten door wie je bericht gezien is. Dat kan met Social Schools berichten. Je kunt ontvangers die het bericht niet geopend hebben een reminder sturen.

Passende oplossingen die tijd besparen

Wij komen met oplossingen die tijdbesparend zijn voor jou en je school. Oplossingen die je helpen efficiënt te communiceren. In een veilige omgeving. Plaatsen, inplannen, bijlages toevoegen en delen op andere kanalen; wij maken het mogelijk. Op een eenvoudige manier. Net als het goed leesbaar maken van je bericht trouwens... Daarover kun je meer lezen in dit blog.

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? We vertellen je graag meer. Neem contact met ons op.

1 Comment