Leiden - Vanaf vrijdag 16 juli is Social Schools onderdeel van KidsKonnect (www.kidskonnect.nl). Hiermee wordt de afstand tussen kinderopvang, basisonderwijs en ouders kleiner.

KidsKonnect is een innovatief softwarebedrijf voor de kinderopvang. Met ruim 100 medewerkers ontzorgen en ondersteunen ze kinderopvangorganisaties met slimme, gebruiksvriendelijke en flexibele software.

Samenwerken

Kinderopvang en onderwijs werken steeds intensiever samen. Een goede overdracht van informatie en een uniforme manier van communiceren met ouders is hierbij essentieel. Kinderen zijn gebaat bij een goede samenwerking tussen onderwijs en opvang omdat het een positieve impact heeft op de ontwikkeling van het kind. Systemen mogen hierbij geen belemmering zijn, maar deze moeten informatie-uitwisseling juist stimuleren.

Met Social Schools gaan we meewerken aan de missie van KidsKonnect: de branche voorzien van goede software, welke werk uit handen neemt, zodat onze klant zich kan richten op waar het echt om gaat: de kinderen.

Samen gaan we ons inzetten om IKC’s in Nederland te voorzien van één integrale communicatieoplossing. Door het samengaan gaan we ons doel waarmaken om een totaaloplossing te bieden voor alle schoolcommunicatie. Het gehele team van Social Schools blijft hierbij actief betrokken onder de vlag van KidsKonnect.

In de praktijk zijn er geen wijzigingen en blijven de aanspreekpunten onveranderd. Heb je vragen neem dan contact op via je huidige contactpersoon of stuur een mailtje naar support@socialschools.nl

De directies van KidsKonnect en Social Schools

De directies van KidsKonnect en Social Schools

Comment