Contact opnemen met sales Blog - Social Schools

De onhandige praktijk van communiceren rondom content uit de cloud

Steeds meer scholen werken vanuit de cloud, bijvoorbeeld met een combinatie van Google apps en Google Drive, of Office-365 en Onedrive. Het delen van cloudbestanden met je collega's of ouders is soms lastig; je moet het bestand vaak eerst downloaden om het vervolgens weer te uploaden in het platform van bestemming, of je moet een lange link kopiëren en plakken.


Om dit makkelijker te maken introduceren we binnenkort een koppeling met Google Drive en Microsoft Onedrive. Zo selecteer en deel je bestanden in Social Schools rechtstreeks vanuit de cloud en vereenvoudig je het communiceren rondom deze content.

 

Kennisdeling is meer dan een gedeelde schijf

Binnen veel scholen en stichtingen worden initiatieven opgezet om de kennisdeling binnen de school en tussen de scholen te verbeteren. Vaak worden gedeelde schijven ingezet om de kennisdeling te verbeteren. Wij geloven dat een goed communicatieplatform de kennisdeling nog verder kan verbeteren, bijvoorbeeld doordat er toelichting bij de bestanden gegeven kan worden en er door anderen op gedeelde bestanden gereageerd kan worden. Zo ontstaat er een gesprek over de gedeelde kennis, in plaats van dat de kennisdeling zich beperkt tot de bestanden op zich.

 

Deze integratie in het echt zien? Meld je aan voor een online demo!

In onze online demo laten we je zien hoe je bestanden deelt vanuit Google Drive en Microsoft Onedrive. Daarnaast beantwoorden we al je vragen en/of laten we je andere onderdelen van ons platform laten zien waarin je geïnteresseerd bent.

Naam *
Naam
Aanmelden nieuwsbrief