Blog - Social Schools

De afgelopen maanden zijn wij hard aan het werk geweest om de app verder te verbeteren. Er is nog veel in ontwikkeling en dit willen wij graag met je delen, zodat je op de hoogte bent wat er nieuw is en wat er te verwachten is bij Social Schools.

  • NIEUW:

Verzenddatum instellen en concepten opslaan in Social Community

Wil je later verder gaan met het schrijven van een bericht of wil je een bericht alvast klaarzetten om op een later moment te verzenden? Dat kan nu! Je kunt nu eenvoudig een verzenddatum instellen voor een bericht of je kan een bericht opslaan in concepten.

Wil je meer weten over deze handige tool? Lees dan hier de handleiding.

 
  • BINNENKORT:

Automatische koppeling met Parnassys

Je kon Social Schools al koppelen met ESIS of Dotcomschool; binnenkort kun je dit ook als je Parnassys gebruikt! Met de koppeling heb je onder meer de volgende voordelen:

  • Nieuwe leerlingen worden automatisch aangemaakt en hun ouders uitgenodigd op basis van de e-mail adressen in je administratie

  • Leerlingen die uitstromen worden automatisch verwijderd

 
 
Berichten inplannen.gif
 
Koppeling Parnassys.png

Wij hebben recent een enquête afgenomen onder een aantal van onze gebruikers. In het afgelopen jaar zijn wij druk bezig geweest om onze platformen uit te breiden met verbeteringen en nieuwe mogelijkheden. We willen na een jaar kritisch kijken naar wat we hebben bereikt en hoe onze gebruikers Social Schools ervaren.

Uit de enquete is gebleken dat de gemiddelde gebruiker tevreden is met het gebruik van Social Schools. De meesten zijn erg blij met de functie voor groepsberichten en absentiemeldingen die door de ouders gebruikt kan worden. Ook vinden de gebruikers Social Schools 3.0 gebruiksvriendelijker, sneller en veel directer. De functie voor het inplannen van de 1-op-1 gesprekken met ouders is een van de meest genoemde voordelen van Social Schools 3.0. Deze functie bespaart volgens de klanten tijd en verwarringen tussen ouder en school.

Met deze resultaten zijn wij erg blij. Natuurlijk is er net als op school, nog veel om te leren. De feedback zullen wij ook zeker meenemen in onze groei en ontwikkeling voor een optimaal gebruik van Social Schools.


Houd onze blog in de gaten voor het laatste nieuws en ontwikkelingen.