Blog - Social Schools

Social Websites is weer een stukje beter geworden! We hebben een vacaturebank toegevoegd en privacy verbeteringen toegevoegd.

 
  • NIEUW:


Verbeterde privacy instellingen

Naast een nieuwe uitgebreide cookiemelding in al onze websites, die je vast al gezien hebt op je website, hebben we nu ook de mogelijkheid om makkelijk een eigen privacy- en cookiestatement toe te voegen. Benieuwd hoe je dit doet?

Privacy.png
 

Vacaturebank

Met onze nieuwe vacaturebank plaats je makkelijk vacatures op je eigen website of creëer je een eigen werkenbij website. Het werven van nieuwe medewerkers was nog nooit zo makkelijk. Benieuwd naar alle mogelijkheden van de vacaturebank?

Vacaturebank.png
 

Interactieve tours

Met onze nieuwe interactieve tours wordt je aan de hand meegenomen door bestaande functionaliteiten, nieuwe functionaliteiten en geven we je tips en tricks voor een top school website! Zo maken we je helemaal thuis in de functionaliteiten van Social Website.

Interactieve tours.png